Om mig

Herman Anderssons lantmat & livsglädje är beläget i Karlstad.
Mitt namn är Stini Hermansson och mitt mål är att ge äldre bättre tillgång till både matglädje och guldkant i vardagen.
 Jag har många intressen, men är i grunden utbildad näringsterapeut och har gått flera konstutbildningar. Mitt intresse ligger i att vilja förmedla samhörigheten mellan friskvård, kost och hemmiljön. För nuvarande samarbetar jag även tillsammans med sjuksköterskan Caroline Seger, grundare av Haga Qliniken, för att inspirera blivande mammor och gravida till hälsosammare kostval.

Från början startades familjeföretaget som en bokhandel av vår farfarsfar, Herman Andersson, år 1878. Vid hans tidiga död, tog hans hustru Hildur över och skötte både familjen och företaget. Mottot var, "träffas & trivs hos Herman Anderssons" och det gjorde man i över hundra år. Hildurs styrka och det mottot har jag tyckt mycket om och tagit med mig in i mitt eget företagande. Här kan vi träffas & trivas tillsammans.

I hela min uppväxt har böcker, konst, musik och matkulturen varit stor.  Naturen och smakerna från Värmland, blandades med västkustens salta havsdofter från min mors sida.
Med tiden dök idén upp att laga mat åt de äldre då jag jobbade något år inom hemtjänsten och såg behovet hos de äldre.
Jag har nu utvecklat Herman Anderssons i min egen anda som barnbarnsbarn, med fokus på matglädje och den värmländska naturen!
Varmt välkomna in i vår stora familj!

Med varma hälsningar
Stini Hermansson