Om mig

Herman Anderssons lantmat & livsglädje är ett litet familjeföretag i Karlstad, som tycker om den näringsrika, närproducerade, ekologiska lantmaten och som gör det där lilla extra för våra kunder och deras familjer. Som fjärde generationen startar jag nu upp ett gammalt familjeföretag igen men nu med en ny drivkraft, att skapa dofter och minnen man kan njuta av i vardagen för dina föräldrar eller alla Er som är över 65 år.

Från början startades familjeföretaget som en bokhandel av vår farfarsfar, Herman Andersson, år 1878. Mottot var, "träffas & trivs hos Herman Anderssons" och det gjorde man i över hundra år. Nu tar jag med mig det mottot och kommer ut till kunderna istället, där vi träffas & trivs tillsammans.

I hela min uppväxt har böcker, konst, musik och matkulturen varit stor. Det har bakats och det har lagats och dofterna har spridits genom generationerna. Naturen och smakerna från Värmland, blandades med västkustens salta havsdofter från min mors sida.
Med tiden dök idèn upp att laga mat åt de äldre då jag jobbade något år inom hemtjänsten och såg behovet hos de äldre att kunna välja hemlagad mat istället för sjukhusmaten och de frysta färdigrätterna i affären.
Jag har nu återskapat Herman Anderssons med fokus på doft, smak och den värmländska naturen. Låt er väl smaka och njut av glada minnen från förr!

Med vänlig hälsning
Stini Hermansson
070 - 371 90 89